Blog sobre recuperació de bicicletes clàssiques, història, restauració, documentació...


19 d’abr. 2011

!!!! Pinarello ROBADA

Avui hi ha una mala notícia. A un amic de Cardedeu (província de Barcelona) li han robat les bicicletes que tenia al garaig, una Merida de btt i una Pinarello negre.
És difícil tornar a recuperar objectes robats però no impossible, així que fer pinya i passar veus és un petit gra de sorra que tots podem fer gran i poderós per fer front a aquesta mala sombra que s'estén al nostre món.
Si us plau, feu-ho saber si algun dia veieu la bici o el quadre.    





Recordo als 80's amunt i avall amb les bicicletes, les deixavem aparcades a qualsevol lloc del poble, tranquilament, sense lligar. Les cases tenien la clau posada al pany a la porta del carrer, a l'estiu la porta oberta perquè corrés l'aire... ningú s'emportava res que no fós seu. Era una manera de ser i de conviure lògica i econòmica que evitava maldecaps i desconfiances entre veïns.
Ara tot ha canviat i el qui no té un pany triple amb alarma d'última generació i càmeres de seguretat, gairebé sembla que sigui el culpable i no la víctima d'un robatori.
Tot plegat, començant per dalt de tot, on hi ha els de la paella pel mànec, comença a fer molta pudor.

-------------------------------------------------

No sé perquè però ara el blogger no em deixa pujar comentaris, així que el poso aquí, quan s'arregli ho recolocaré bé.


Comentaris: 
Reciclone ha dit...
També a Roses teniem la porta de l'entrada oberta tot el día a l'estiu... fins els 80. Ara sería inpensable...
Islomon ha dit...
Dos ojos bien abiertos en la zona Barcelona-Baix Llobregat, si tiene pon fotos de la Merida tambien. Espero que tu colega pueda recuperarlas
Fino ha dit...
Desde Mataró a l´aguait. A veure si hi ha sort i les recupera. El propietari podria posar algun anunci amb fotos al segunda mano, pot ser útil.

 - Ininbita ha dit:

Et ben crec Reciclone, a Menorca fa uns anys encara vaig veure entrades de vivendes així amb la clau al pany i les portes obertes.
Lo fort és que les bicis les hi han robat amb intenció premeditada, de dins un garatge comunitari privat i tancat. No és el cas d'un trist lladre que veu una bici aparcada sense lligar al carrer i la seva pobre consciència no li deixa cap més opció que emportar-se'la; tot i que això tampoc justificaria l'acció, obviament. Robar no és res constructiu.
Gràcies també Islomon i Fino. Bona idea aquesta de posar un anunci a segundamano. Li he preguntat si tenia més fotos, no sé si en té de la Merida però de la Pinarello només té aquestes, que eren de quan ell va comprar la bici a segundamano l'any passat. 
És important tenir fotos detallades de la nostra bici, a més també apuntar el nº de sèrie si en té, normalment està gravat a sota la caixa de pedalier. 
Gràcies a tothom, salut!
20 d'abril 2011  9:45

4 comentaris:

  1. També a Roses teniem la porta de l'entrada oberta tot el día a l'estiu... fins els 80. Ara sería inpensable...

    ResponElimina
  2. Dos ojos bien abiertos en la zona Barcelona-Baix Llobregat, si tiene pon fotos de la Merida tambien. Espero que tu colega pueda recuperarlas

    ResponElimina
  3. Desde Mataró a l´aguait. A veure si hi ha sort i les recupera. El propietari podria posar algun anunci amb fotos al segunda mano, pot ser útil.

    ResponElimina
  4. Quin model de merida es

    ResponElimina