Blog sobre recuperació de bicicletes clàssiques, història, restauració, documentació...


28 d’abr. 2011

"abuelitas"


Aquestes són algunes bicicletes antigues que tinc per casa i que algun dia haig de restaurar perquè tornin a rodar. 
Sé la feinada que suposa arreglar cada una i la dificultat que després comporta vendre-les, i sobretot la lentitud del procés. Per això he pensat que potser algú li agradaria comprar-ne alguna sense restaurar, tal qual el pas del temps l'ha deteriorat, per engegar un propi projecte de restauració. Dons aquí hi ha una possibilitat.
Evidentment no les penso regalar ni vendre a preu regalat. Certament són "trastos vells, espatllats, oxidats i en mal estat", però tot el seu valor recau en que són testimonis d'una altra època i que es poden restaurar per ser preciositats úniques.  A més a més, el "després" d'una restauració té més mèrit com més destartalat està "l'abans". I aquestes "abuelitas" són veritables diamants en brut.
En aquests pròxims dos dies posaré més fotos de totes elles i obriré una nova pàgina al blog titulada: bicis per restaurar en venda, on hi aniré posant algunes bicicletes que estàn en "llista d'espera" a Bicinova.

Aquestes són les primeres:
BH GACELA VARILLES 


EMPORIUM  3 v  


EMPORIUM CICLOS SANROMA  


EMPORIUM SUPER LUJO


SUPER CIL INFANTIL   venuda


OLYMPIA DAMA VARILLES 

Les bicicletes es venen senceres tal com estàn. No estan en venda petites parts de les bicis, parafangs, llums, seients...
Les bicicletes es poden enviar per correu si la mida màxima no excedeix els 100 cms,  desmuntant el necessari  per reduir volum i cost d'enviament ja que correus calcula el pes volumètric. Intentaré especificar el cost d'enviament o diferents possibilitats en cada post particular de cada bicicleta.

Setembre 2011: ja no estan en venda, en els propers mesos intentaré restaurar-les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada