Blog sobre recuperació de bicicletes clàssiques, història, restauració, documentació...


bicinova

 Aquest blog es va engegar al setembre de 2009, amb la intenció d'anar mostrant les bicicletes que vaig començar a restaurar de forma casual poc temps abans. El primer resum del blog deia això:

"Bicinova es un "taller casolà" de recuperació de bicicletes.
Des d'ara és també el nom d'aquest bloc, que ve a ser la porta del taller,

on tothom hi és convidat a passar.
Setembre 2009"


Poc a poc l'afició i la dèria de comprar bicicletes velles, restaurar-les i vendre-les va anar fent creixer el blog d'informació i continguts, catàlegs, taller de restauració... i tot continua.

Les bicicletes anteriors a l'any 2000 segueixen essent l'essència de bicinova, la majoria dels anys 70's i 80's.
Aconseguir que les bicicletes velles i en desús tornin a la utilitat segueix essent el primer objectiu.
També engrescar a més gent en el món de la restauració a tots nivells és interessant.
Recuperar informació històrica de marques i fabricants, bicicletes, periodisme, components... tot això és important i dóna valor a les velles bicicletes, la seva història i al món del col·leccionisme.

Les persones que seguiu el blog, que heu comprat bicicletes, que he fet encàrregs, comprat peces, fet consultes i comentaris, donat bicicletes, aportat informació, tothom que per la seva banda es dedica al món de recuperació de bicis velles, que li agrada la mecànica retro, els i les old school... en definitiva tothom que estima les bicicletes i el seu món: moltes gràcies, el blog és també vostre i li doneu sentit.
Ànims i pedalades!
ininbita

ixi54@hotmail.com