Blog sobre recuperació de bicicletes clàssiques, història, restauració, documentació...


14 de març 2011

Nuclear? No gràcies

La insistència d'alguns portaveus del "govern" en voler calmar la opinió pública, repetint que les centrals han aguantat perfectament el brutal terratrèmol i el terrible tsunami, que no s'ha escapat radiació, que tot està sota control, bla bla bla... em fa mala espina... quan  un "homínid super-listo sapiens sapiens" s'expressa per els mitjants de comunicació tot afirmant que les centrals nuclears són segures i no s'ha de patir per res... automàticament se'm fica la por al cos. Puta propaganda embustera!! a base d'anys de cullerades de mentides televisives un les veu venir de lluny. La por la controlo però m'agafa mala òstia.  
Els terratrèmols han existit sempre, són fenòmens incomprensibles i catastròfics, però hi eren molt abans que nosaltres i hi seràn molt després que nosaltres. Els humans només tenim la opció d'acceptar la seva manifestació i patir les seves conseqüències.
Però l'energia atòmica encapsulada és obra de la prepotència i vanitat humana, és una cosa inventada no fa ni 100 anys!!  La seva manifestació i conseqüencies no tenim perquè acceptar-les ni justificar-les en el nostre món. Són indesitjables per endimoniadament perilloses. Van bé a quatre butxaques  foradad€$ i ens volen fer creure que les necessitem com l'aire que respirem, sense alternativa, si no volem quedar-nos en la més profunda de les foscors elèctriques.... I una merda! 

Per això, tot donant ànims als germans del pais del sol naixent, és, aquests dies, gairebé obligat un homenatge a la gent de seny de Dinamarca, el pais sense nuclears per determinació ciutadana.
    

Extens article:
de Eduard Rodríguez Farré y Salvador López Arnal


1 comentari:

  1. Estoy totalmente de acuerdo contigo amigo. Además comentarte que me alegra mucho volver a verte activo.

    ResponElimina