Blog sobre recuperació de bicicletes clàssiques, història, restauració, documentació...


29 de maig 2011

La policia més fosca


Divendres 27 de maig 2011, Plaça Catalunya, 8:00AM.
Servint-se de  l'engany, la policia més fosca va acordonar tota la zona de Plaça Catalunya, al centre de Barcelona, amb el pretext de retirar els objectes potencialment perillosos de cara a una possible celebració blaugrana l'endemà dissabte a la final de la Lliga de Campions.
La policia va encerclar els acampats i els escombriares municipals van procedir a carregar tot es material als camions de la neteja. Lluny de netejar, el què van fer és robar tota la infraestructura de l'acampada, tendals, pancartes, ordinadors, taules, cadires...  Des de fora, l'accés a la plaça estava bloquejat per els polis de negre, armats de cap a peus, que no deixaven entrar ni sortir, ni gent, ni aigua, ni menjar. 5 hores després, a ple sol, van començar a marxar escortant els camions dels escombriaires.
Després, argumentant que dos individus havien punxar les rodes d'un dels camions, (probablement una altra mentida, com la de que 37 policies van resultar ferits), els policies van obeir ordres d'algú invisible i van començar a pegar a la gent indefensa, a disparar amb pistoles bales de goma contra les persones.

Va ser una prova de foc per els indignats, per a la no-violència.
La policia va demostrar que obeeix ordres, que és simple i primaria, que no té criteri propi, en una economia tan fràgil, per molts d'ells la por de perdre la feina, per molts altres les ganes de fer el soldat d'una guerra imaginària. Llastimós és dir poc.
I el màxim responsable, el que dóna ordres, escollit democràticament al Parlament del nostre pais, demostra la pobríssima qualitat humana de l'esfera política catalana a qui representa.
Bé que la seva por, la por idiota del poder enfront el poble, va quedar palesa.

Però això segueix, a la tarda la plaça era plena a vessar. També va quedar palesa la unió i la victòria de no haver caigut al seu parany. Volien que anessim a òsties i no, no hi pensem anar.

Molts videos i moltíssimes fotos hi ha, que posen la pell de gallina, aquí en deixo quatre:

De fotos n'hi ha moltes a
http://www.flickr.com/photos/acampadabcnfoto/

Per seguir tot el que ha passat, el què passa i el què passarà, aquí:
ACAMPADABCN

Un video dels individus armats. Si netejar és robar, i pegar és treballar, tenen el cap ben girat, desgraciats.
http://www.youtube.com/watch?v=aDFdwUY2Oks&feature=share

Un video de l’impulsor de la revolució islandesa Höndur Torfason:
http://www.youtube.com/watch?v=q_GHxNXOqSk&feature=player_embedded 

Aquí el blog Liberación Ahora, amb aquesta noticia:
http://liberacionahora.wordpress.com/2011/05/29/que-lo-sepa-todo-el-mundo-plaza-cataluna-mas-pruebas-documentales-de-una-represion-brutal-e-injustificable-contra-personas-pacificas-e-indefensas-barcelona-police-reflexion-del-dr-peter-a-m/


Una imatge dels primers herois, ja fa unes setmanes:


 i divendres a la tarda:


Les bicicletes també són a la Plaça i a totes les places de tot el món
Bicinova es posiciona totalment a favor de l'acampadabcn, i en contra d'aquests sistema rovellat i els qui el manipulen a favor d'uns pocs i en detriment de molts altres, aquesta mena de feixisme disfressat. 
Cal desterrar la injusticia d'aquest món corrupte.
Cal dir PROU !! a l'estratègia de l'ENGANY !
Cal dir NO !! a l'estratègia de la POR !
Ànims a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada