Blog sobre recuperació de bicicletes clàssiques, història, restauració, documentació...


21 de set. 2010

- G.A.C Motoretta-2 "amarilla"

 He acabat de restaurar/tunejar aquesta altra Motoretta-2.
 A diferència de la primera que surt al bloc (de color vermell), aquesta estava completa, amb els seus parafangs, i és el model amb el tub sencer, no plegable.
Totes les peces son G.A.C. a excepció dels pedals Notario, la cadena Iris i els neumàtics moderns. 
Aquesta és de les primeres Motoretta-2, porta les rodes amb els radis més gruixuts que he vist mai, segurament eren de moto, ja que  G.A.C. fabricava motos petites, com les famoses Mobylettes.
Encara no tinc clares les dates de fabricació però primer va ser la Motoretta-1 (mitjans?? anys 70) , després va venir la extranya Crosseta (finals?? anys 70) i després aquesta Motoretta-2 (en el canvi de dècada??). Si algú ho pot aclarir estaría molt bé.
Bastant esforç  per desoxidar ja que la bici havia viscut sempre a prop del mar, i també el color groc de la pintura estava lleugerament cremat pel sol, cosa que després d'abrillantar-la amb cera gairebé no es nota. En general estava molt ben conservada, per això ha quedat tant guapa.   

 











El diumege 24 d'octubre l'he posada a vendre a subasta ebay, tot i que m'agradaria tenir-la em fan falta els diners i l'espai per refer altres bicis. Estava decepcionat per la subasta de la California XL4 però aquesta s'ha venut rapidíssim amb una clickada de "compra ya!"  així que la bici se'n va cap a Asturias. Queda clar que les Motorettas estàn molt més valorades que les Californies.
Moltes gràcies A!

5 comentaris:

  1. Qué preciosidad!!! esa fue mi primera bicicleta y la recuerdo con mucho cariño.
    Muy buen trabajo!!!!

    ResponElimina
  2. No, ja es va vendre, i després vaig veure que el comprador va posar una anunci a segundamano, duplicant el preu, no sé si la va vendre, em va semblar malament que digués que ell l'havia restaurat tota. Però cadascú és lliure de mentir si vol, una pena.

    ResponElimina
  3. Hola buenas tardes, tengo una motoretta-2 gac roja y el otro día me la quisieron comprar ofreciéndome 60€ por ella y no estoy muy convencida... Me podrían decir alguien que sepa de bicis si es una buena oferta?
    Gracias !

    LAURATORRESLLOPIS@GMAIL.COM
    FACEBOOK.COM/LAAURA TORRES LLOPIS

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Laura,
      si la bici está "abandonada" de hace tiempo, o necesita reparaciones importantes, o te la quieres quitar de encima... 60 euros está bastante bien.

      Si la bici funciona y está en buen estado, y sólo requiere una limpieza y un ajuste general, o la utilizas de vez en cuando y tienes dudas de si la quieres o no, entonces 90 euros pienso que es más justo para la bici.

      Lo tienes que negociar. Los 60 euros no estan muy lejos de un precio final razonable, ya que de motoretta-2 suelen haber bastantes en venda.
      Pero si la bici está para darse una vuelta de inmediato sin problemas, entonces pide algo más, siempre estás a tiempo de bajar el precio.
      Suerte a las dos!

      Elimina