Blog sobre recuperació de bicicletes clàssiques, història, restauració, documentació...


24 de set. 2010

- Urban Rat CARRERAS

Aquesta és una bici utilitària, de caràcter urbà i d'estil Rat. Encara que a primera vista pot semblar una bici bona no ho és pas, però si que es tracta d'una bona bici, en el sentit pràctic i que funciona molt bé. Amb dos plats i 7 pinyons sempre trobarem el desarrollo perfecte en qualsevol pendent, tant d'anada com de tornada. 
El quadre porta un misteriós joc d'adhesius "CARRERAS", però la bici crec que era una BH, ja que la forquilla ho és i al capdamunt de la pipa de direcció hi ha uns numeros gravats, tal com BH marcava les seves creacions. Penso que les calques originals foren substituides per aquestes.
La bici és una talla 56, per persones de més d' 1,75 però menys d' 1,90.
Els components són un pupurri de peces que tenia i que han trobat el seu lloc formant un equip pràctic i funcional, i de poc valor estètic, d'aquí li ve l'adjectiu Rat. Els canvis són Sachs, les manetes sincronitzades, els frens Weinmann 605, les rodes si que estan bé, carrets Shimano RX100, llantes desconegudes (sembles unes "Vuelta") d'alumini de perfil alt i neumàtics nous Michelin Dynamic de 23mm. Els pedals semi-oxidats són uns MKS japonesos que giren com una seda.









 Bici ideal per moure's per la ciutat i no capficar-se massa  al deixar-la lligada al carrer. La bici és molt lleugera i àgil, i malgrat l'aparença pobre d'alguns components, tot funciona amb suavitat i perfectament. El quadre està en excelents condicions d'estructura i ben alineat, només amb rascades superficials.
Ara li convé una mica de vida urbana despreocupada per esdevenir definitivament Rat.

Dissabte 25 de setembre: avui ha marxat cap a Viladecans.
Moltes gràcies I.,  bona sort i que la disfrutis molt de temps.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada