Blog sobre recuperació de bicicletes clàssiques, història, restauració, documentació...


4 de set. 2011

Horitzons 2011

Amb el setembre arrenca la tercera temporada d'aquest blog. Ara vull explicar una mica els propers passos de Bicinova fins a finals de 2011.

OBJECTIUS INMEDIATS
Ja fa temps que he acumulat unes quantes bicicletes que necessiten una bona dedicació per restaurar-les, perquè tornin a funcionar. Per això en els propers mesos no podré acceptar encàrregs de restauració d'altres bicicletes per així concentrar-me 100% en aquest repte que fins ara he anat retrassant.
Quan les vagi acabant anirant sortint al blog.

També anunciar que he tret de la venda les bicicletes per restaurar que hi havia darrerament, ja que he decidit fer-me'n responsable i refer totes les "abuelitas".
Les úniques bicicletes en venda estaràn a la pàgina de "bicis en venda"


 Miraré de rependre la "bicinova back shop" amb més dinamisme que fins ara, per posar en venda aquelles peces "orfes" que tinc per aquí, sempre d'una manera molt lleugera i tranquilament.
Aquesta part és difícil perquè moltes peces acaben essent necessàries i trobar peces antigues cada vegada resultarà més complicat. Ja veurem com evoluciona això.
També vull dinamitzar  l'apartat "wanted" del Bicinova Back Shop, ja que segueixo pensant que és una mena de "twiter rústic" que pot ser ben útil: si busqueu una peça o cosa en especial podeu penjar l'anunci al "wanted" en forma de comentari.
Atenció: sempre per recerca de coses o intercanvi, no per anunciar coses en venda. La novetat d'ara és que passats uns 30 dies cada comentari quedarà esborrat sense previ avís i l'autor o autora haurà de tornar a publicar el comentari si encara no ha aconseguit el seu objectiu, si desitja seguir utilitzant lliurement aquesta via.
 
COMUNICACIÓ
Com sempre podeu penjar comentaris lliures al blog i també fer consultes lliurement via mail: ixi54@hotmail.com (David)
Ara bé, les respostes  tan podran ser inmediatament, com haver-hi 5 o més dies d'incomunicació.
He decidit que ja no em posaré nerviós per problemes d'internet i de la xarxa wifi municipal, com fins ara.
Respondré tan aviat com sigui possible, és l'únic compromís.
Queda dit.

FUTUR
És una incògnita. Una vegada hagi restaurat totes les bicicletes de la llista d'espera segurament tindré més clar els reptes que segueixin. 

A nivell global, la revalorització de la bicicleta clàssica i antiga, la seva restauració, l'ús de la bici en general... tot això segueix en augment, i participar-hi d'alguna manera és una aventura ben emocionant. 
Hi ha moltes maneres de participar de la bicicleta, i moltes encara per descobrir.
Així que ànims a tothom i endavant.
Bon cop de biela!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada