Blog sobre recuperació de bicicletes clàssiques, història, restauració, documentació...


21 de juny 2011

¿¿ BH Stingray 70's??

L'amic Jorge va trobar aquesta estrafolària (bici) en un container. Després del rescate ha rebuscat per internet, al foro Bicischopper, fins i tot ha preguntat a BH ... i ni ells tenen constància de que mai s'hagués fabricat  això, una espècie de BH imitació de les Schwinn Stingray dels 60's i 70's.
Però les fotos són una prova de que sí, que en algun moment de la història BH va fabricar-la, també ho demostra el full comercial de la mateixa bici del foro dels bicichoppers, on es veu nova de trinca, molt semblant però amb rodes més petites, manillarg més peque, un altre sillin...
Algú en sap alguna cosa? n'havieu vista mai cap d'igual? era un proto-experiment dels serveis secrets dels Beistegui brothers? quan es deuria fabricar? podria ser que la Schwinn corporation hagués denunciat un remoto"copy paste" setentero? potser la serie Verano Azul hauria tingut un altre desenllaç? quin misteri!En Jorge vol vendre-la perquè té poc espai i altres projectes, així que si algú hi està interessat que contacti amb ell personalment (  bluesuit007@hotmail.com  )

A veure si hi ha sort i podem descobrir d'on ha sortit aquesta...peça arqueològica! jejeje 
;-)

2 comentaris:

  1. No l'havia vista mai. Ha de ser una primera sèrie però potser, com dius, és un prototip. El sillin i el quadre són diferents a la resta de models BH tot i que té elements de la BH plegable que porta la clau rodona per poder-la desplegar, d ’on han tret la base del quadre i l’han modificat amb doble barra central (com la posterior Bicicross BH). Potser aquesta és font d’inspiració de les Bicicross o potser les Stingray que comentes ...
    És possible que veiessin que tindrien més vendes si les feien plegables i no es va arribar a vendre, excepte algun prototip. Realment és una passada.
    Les Schwinn Stingray... quines preciositats!!!

    ResponElimina
  2. Ola,he leido a duras penas porque no entiendo muy bien el catalan,pero esta bicicleta como ya le comente a su dueño la fabrico bh para la exportacion a America;aqui en Burgos habia una que se compro creo recordar que en Uruguay y la trajo aqui el dueño,por los años 70 mas o menos;G.A.C. tambien las fabrico.

    ResponElimina