Blog sobre recuperació de bicicletes clàssiques, història, restauració, documentació...


3 d’ag. 2010

- BH Bolero LilaUna altra BH refeta per a una segona vida. Aquesta bici és una donació de la Maria de la lluna, que no la feia servir i necessitaven espai, moltes gràcies Maria!

Amb rodes de 600 (24'), és un entremig entre les grans i les petites, sense marxes, ni cap complicació tecnològica més ellà del llum amb dinamo incorporat i un timbre de penúltima generació decathlònica. Senzilla, guapa i ben sòlida, ideal per passejar o per el dia-dia urbà.

Si bé és del darrer periode abans de la irrupció de les BTT al mercat europeu (finals dels 80, i com explico en el post del pedalier) aquesta és la primera BH "antiga" que he restaurat que porta bieles de "normal extracció", amb els taps, cargols i rosques habituals en la majoría de fabricants que permeten treure i posar les bieles amb un extractor normalitzat.

Està en molt bon estat,  tota neta i posada a punt, rodes alineades, tot reengrassat i ajustat, funciona perfectament. Té alguns pelats en el quadre i unes petites esquesrdes al seient (res important), apte per talles fins a 1,70 (+-).


Avui a 25 d'agost ja ha marxat amb tren cap a Vilanova. Moltes gràcies M. i bona sort!;
A. dziękujemy za wizytę, powodzenia!  :-) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada