Blog sobre recuperació de bicicletes clàssiques, història, restauració, documentació...


8 d’oct. 2011

Bicinova2

L'actualitat de bicinova passa a bicinova2.blogspot.com


 M'explico:
Aquests últims dies he vist que l'allotjament de Picasa per les fotos d'aquest blog ha arribat al seu màxim gratuit (1 GB), i  les noves fotos que hi carrego estan limitades a 800x600 pixels, això no és útil, sobretot per les imatges escanejades amb fotos i lletra petita.
La opció que deixa google és que pagant 5$/any,  l'allotjament s'engrandeix fins a les 20GB. La pega no és pagar 5$, el problema és que només accepten targetes de crèdit, i jo fa anys que visc sense targetes de crèdit... i no tinc pensat cambiar.

Així que he decidit engegar el Bicinova2.blogspot, un nou blog que continuarà el camí  de bicinova.blogspot, el qual quedarà com un blog arxivat, per visitar quan es vulgui, com un "museu" de 2 anys d'història bicinòvica (2009-2011).

Bicinova2 seguirà amb l'actualitat i la dinàmica de Bicinova, amb un nou Gigabyte lliure per carregar fotos a gran tamany. El nou blog serà més minimalista però la idea manté els seus fonaments.

També he decidit eliminar definitivament l'apartat wanted perquè resultava una pèrdua de temps per tothom.
La "rebotiga" (bicinova back shop) també ha passat a la història i les peces que tingui per vendre ja buscaré altres mecanismes de sortida més pràctics.

Aquests propers dies encara hi haurà remodelació de coses en aquest blog "antic", però ben aviat quedarà un site estable i ordenat, desitjant que quedi com una "eina-museu" útil.

Salut!

2 comentaris:

  1. Et seguire , m´agrada molt aquest blog ! ;D salutacions desde el Garraf !

    ResponElimina
  2. Aquest blog és una veritable font de coneixement pels "aprenents orfes de mestre".

    Gracias de nou Ixi!!!

    ResponElimina