Blog sobre recuperació de bicicletes clàssiques, història, restauració, documentació...


4 de febr. 2010

- VINER ( version 2.0 )

Novament la Viner a punt de solfa, amb més de 7 diferencies respecte a la primera versió de l'octubre passat, sí que igualment retro, però crec que encara més ràpida.
Com l'Ivan havia llegit en un foro i li comentava al mismo David: "todo el mundo sabe que las bicis con horquilla plateada son las que más corren....corren incluso más que las bicis rojas!!"  jeje... ;-)
 És per la N., segurament  qui més l'ha mirat, remirat i desitjat rera els pixels informàtics.


Març 2011: La Viner  i la N. segueixen inseparables. De tant en tant rebo noticies i postals, i fa poc la V. va passar una revisió. Ara amb la cinta del manillarg de color gris i el portabidó platejat, dues dents més al pinyó i unes manetes Gipiemme noves després que una molla de les Simplex "retrofricción" es trenqués. Aquí un parell de fotos, a la platja  i a la botiga de vins, la passió de la N, la viticultura i el món del vi!  Salut!

2 comentaris:

  1. Preciosa! Els materials són d'origen??
    Ho dic perqué aquest conjunt Campagnolo es de lo millor que hi ha!
    De nou: Felicitats!

    ResponElimina
  2. Hola Reciclone, el cuadre d'aquesta Viner el vaig comprar a la botiga d'en Poblet, a Montcada. El quadre sol, sense cap més component. A l'octubre 09 hi han fotos de la primera versió, després vaig intentar vendre el cuadre sol però també sense sort.
    Ara he tornat a equipar el cuadre especialment per una persona, amb el millor que he cregut, pensant només en la bici i no amb mi com altres vegades...
    Els components són de diferents origens. Provant els canvis amb la bici penjada del sostre va com una seda!, Campagnolo té això... no té el renom perquè si. També magrada molt l'estètica dels canvis dels 70 finals dels 80, amb els mecanismes tan Steampunk, eh?
    Celebro que t'agradi. salut!

    ResponElimina