Blog sobre recuperació de bicicletes clàssiques, història, restauració, documentació...


1 de jul. 2011

Prova BH California / 1982

1982 va ser l'any que BH va treure al mercat la famosa California,  que esdevindria la "BMX" més venuda del mercat als 80's, des de Madrid fins al mar  ;-P

Bé, al num. 6 de la revista la Bici, març 82, ja hi figura una BH Meteor 500 California al llistat de preus, això fa pensar que fou concebuda com una versió més high tech del model Meteor.

Fos com fos, com els millors surfistes, els Beistegui Brothers van veure la onada gegant que venia aquella primavera: la pel·lícula "E.T.the Extra-Terrestrial" es va presentar al Festival de Cannes al maig i s'estrenava als USA l'11 de juny, i a més arribaven l'estiu i les vacances escolars! Pur marketing Old School 5 estrelles!

No hi havia temps per perdre i van agafar el quadre de la BH Meteor de base, versionat amb una bona dosis de colors vius i calques noves i es van treure de la màniga la seva "California", en honor a la regió on els extraterrestres es van descuidar l'ET aquella nit mentre recollien mostres... jeje, si bé Califòrnia també va ser la cuna del BMX segons la mitologia... també Old School.
A diferència de la Meteor  els frens i les manetes Weinmann també eren nous per BH, i unes llantes d'alumini...potser Akront? potser Araya o Weinmann... les fotos en blanc i negre del reportatge de la revista La Bici no deixen veure massa bé què és què, però la relíquia no té desperdici.
És el nº 9 de la revista, de juny de 1982.
En Naranjito també escalfava "pilotes" per la banda, quin estiu aquell!



Aquesta propaganda amb les Meteor Pro i California Pro deu ser, així doncs, de 1983 o 1984 (?)


També he trobat això de 1982, un petit calendari-clauer, i ja que era any de Naranjito i Mundial de Futbol, aquí van 12 aplicacions del reglament spanish futbold-school... jeje... feliç uikèn.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada