Blog sobre recuperació de bicicletes clàssiques, història, restauració, documentació...


11 d’oct. 2011

bye bye!

bicinova.blogspot ja és un museu de píxels, història, font de dades i registre d'aquests dos primers anys de finestra del "taller" (setembre 2009 - octubre 2011).
Aquest primer blog de bicinova es mantindrà actiu com a blog, per visitar i escriure comentaris sempre que vulgueu.

Hi veureu les bicicletes restaurades en aquesta primera època, els catàlegs escanejats, els reportatges periodístics,  bricolatge casolà al "taller de restauració", i tots els links de planeta fixie, planeta bmx, tech-info 'n' webs, botigues interessants, blogs...

Mitjançant els "motors" de recerca, l'arxiu cronològic i les pàgines i etiquetes, us podeu moure ràpidament per buscar dins el blog, que a part de ser una finestra, sempre ha estat pensat com una eina útil.

L'actualitat de bicinova segueix a bicinova 2

Moltes gràcies! bye bye!
ininbita

8 d’oct. 2011

Bicinova2

L'actualitat de bicinova passa a bicinova2.blogspot.com


 M'explico:
Aquests últims dies he vist que l'allotjament de Picasa per les fotos d'aquest blog ha arribat al seu màxim gratuit (1 GB), i  les noves fotos que hi carrego estan limitades a 800x600 pixels, això no és útil, sobretot per les imatges escanejades amb fotos i lletra petita.
La opció que deixa google és que pagant 5$/any,  l'allotjament s'engrandeix fins a les 20GB. La pega no és pagar 5$, el problema és que només accepten targetes de crèdit, i jo fa anys que visc sense targetes de crèdit... i no tinc pensat cambiar.

Així que he decidit engegar el Bicinova2.blogspot, un nou blog que continuarà el camí  de bicinova.blogspot, el qual quedarà com un blog arxivat, per visitar quan es vulgui, com un "museu" de 2 anys d'història bicinòvica (2009-2011).

Bicinova2 seguirà amb l'actualitat i la dinàmica de Bicinova, amb un nou Gigabyte lliure per carregar fotos a gran tamany. El nou blog serà més minimalista però la idea manté els seus fonaments.

També he decidit eliminar definitivament l'apartat wanted perquè resultava una pèrdua de temps per tothom.
La "rebotiga" (bicinova back shop) també ha passat a la història i les peces que tingui per vendre ja buscaré altres mecanismes de sortida més pràctics.

Aquests propers dies encara hi haurà remodelació de coses en aquest blog "antic", però ben aviat quedarà un site estable i ordenat, desitjant que quedi com una "eina-museu" útil.

Salut!